"In Verbinding"Home

Wie ik ben...

Yoga

Healing

Tai Chi Tao & Qigong

Agenda

Contact

Links                 
    


"Wie ik ben..."


"Op een eiland in de zee
Bracht ik al mijn schatten mee
Mooie schatten zoals pijn
Mochten er nu helemaal zijn

Laat maar waaien
Spoel het schoon
Neem het mee
Als in een droom

En dan werkelijk
Schoon gespoeld
Ben ik daar
Zoals bedoeld

Naakt
en Onbevangen
Schoon
Ben ik toch nog heel gewoon"

Jeannet, juni 2009.


Na de middelbare school rondde ik de opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding af, maar wist al dat daar mijn hart niet lag. Ik zocht daarom mijn werkzaamheden in aanverwante gebieden zoals de bewegingsagogiek, psychomotorische therapie en bewegen op muziek. Nadat onze 3 kinderen waren geboren ging ik me bewust met spiritualiteit bezig houden, volgde hierin allerlei cursussen voor persoonlijke groei en ontwikkeling en deed veel aan zelfstudie.

In de 4 jarige Yogaopleiding en later ook in de Tai Chi Tao opleiding vond ik de verdieping en verbinding die ik miste in mijn eigen vakgebied. Eindelijk kreeg ik het gevoel op de goede weg te zijn.

Door de opleiding Cosmic & Flower, die ik in 2004 afrondde, kwam ik eindelijk “thuis” en het gaf mij het laatste zetje om ook therapeutisch te gaan werken. In 2002 startte ik mijn eigen praktijk aan huis in Coevorden, waarin ik de vrijheid ervaar van het zelf bepalen wanneer en hoeveel ik werk.
Naast de aandacht voor mijn gezin en m’n werk is er ook ruimte voor andere mensen die me dierbaar zijn, schilderen, muziek maken, dansen, tuinieren en lezen.

In mijn praktijk gaf ik workshops (b.v. Maya Astrologie en Heilige Geometrie), cursussen (Cosmic en Flower, Hartresonantie, Yoga, Tai Chi Tao) en individuele begeleiding.
Zie voor een overzicht en data:   agenda